Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως λόγω του αυξημένου όγκου παραγγελιών και των μεγάλων καθυστερήσεων των μεταφορικών οι παραγγελίες αναμένονται να παραδοθούν από 4 έως 10 εργάσιμες ημέρες. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Covid-19

Με στόχο την άμεση και υπεύθυνη αντιμετώπιση της εξάπλωσης του Κορωνοϊού (Covid-19) που αντιμετωπίζει η χώρα μας, σας ενημερώνουμε ότι έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, που θα συμβάλλουν στην διευκόλυνση της καθημερινότητας σας και στην καλύτερη εξυπηρέτηση σας με ασφάλεια.

Το φυσικό μας κατάστημα στο Βασιλικό Χαλκίδας θα παραμείνει κλειστό και δεν θα πραγματοποιούνται παραλαβές προϊόντων από την Έδρα μας.

Όλες οι ηλεκτρονικές παραγγελίες που θα καταχωρούνται θα αποστέλλονται στον χώρο σας είτε με μεταφορική εταιρεία είτε με αυτοκίνητο της εταιρείας μας.

Το τηλεφωνικό κέντρο και το τεχνικό τμήμα θα λειτουργεί από τις 8:30 έως 17:00 καθημερινά και 8:30 έως 14:00 το Σάββατο.

Στην περιοχή του Βασιλικού και Χαλκίδας θα πραγματοποιούνται καθημερινά οι παραγγελίες αξίας άνω των 15,00€ με δωρεάν παράδοση στο χώρο σας.

Συνεχίζουμε να παρακολουθούμε τις εξελίξεις, με υπευθυνότητα και στόχο την δική σας ασφάλεια και του προσωπικού μας.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Ευχόμαστε να είστε όλοι καλά στην υγεία σας.

Ελπίζουμε πολύ σύντομα να ξεπεραστεί αυτή η δύσκολη κατάσταση.

Με εκτίμηση,

Sklavounos Store