Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως λόγω του αυξημένου όγκου παραγγελιών και των μεγάλων καθυστερήσεων των μεταφορικών οι παραγγελίες αναμένονται να παραδοθούν από 4 έως 10 εργάσιμες ημέρες. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

O Λογαριασμός μου

Αρχικά Κατασκευαστή:            A    B    C    D    E    F    G    H    I    K    L    M    N    O    P    R    S    T    U    V    W    Z

A

Advance

Στο sklavounos.gr θα βρείτε ηλιακούς θερμοσίφωνες Advance. Η εταιρεία Advance είναι μια ελλήνική εταιρεία η οποία παρασκευάζει τους ηλιακούς θερμοσίφωνες. Στο κατάστημα μας θα βρείτε ηλιακούς θερμοσίφωνες εξ' ολοκλήρου από χαλκό διπλής ενέργειας και τριπλής, καθώς και glass ηλιακούς θερμοσίφωνες από 100lt έως 200lt διπλής και τριπλής ενέργειας.

Aeg

Στο sklavounos.gr θα βρείτε τηλέφωνα ασύρματα της εταιρείας AEG. 

Akai

Στο sklavounos.gr θα βρείτε προϊόντα της εταιρείας AKAI.

Ango

Στο sklavounos.gr θα βρείτε παιδικά φωτιστικά οροφής, φωτιστικά τοίχου, πορτατίφ με την επωνυμία της Ango.

Audioline

Στο sklavounos.gr θα βρείτε προϊόντα  της εταιρείας Audioline. Πιο συγκεκριμένα τα προϊόντα της Audioline καλύπτουν κάθε ανάγκη σε ακουστικά εικόνα και ήχο.

C

CHUANGO

Στο sklavounos.gr θα βρείτε συστήματα συναγερμού της εταιρείας CHUANGO. Θα βρείτε ολοκληρωμένα συστήματα ασύρματου συναγερμού Chuango, παγίδες πόρτα και παραθύρων, ανιχνευτές κίνησης, εσωτερικές σειρήνες, εξωτερικές σειρήνες, χειριστήρια.

D

Daewoo

Στο sklavounos.gr θα βρείτε ηλεκτρικές συσκευές της εταιρείας Daewoo.

Duracell

Στο sklavounos.gr θα βρείτε μπαταρίες αλκαλικές και φακούς της εταιρείας Duracell.

E

Electrom

Στο sklavounos.gr θα βρείτε ηλεκτρολογικό υλικό της εταιρείας Electrom. Όλα τα προϊόντα της εταιρείας Electrom φέρουν τα απαραίτητα πιστοποιητικά και έχουν 2 χρόνια εγγύηση.

Eurolamp

Στο sklavounos.gr θα βρείτε προϊόντα της εταιρείας Eurolamp, καθώς έχουμε αποκτήσει μία άψογη συνεργασία με μία απο τις πιο αξιόπιστες εταιρείες στον ηλεκτρολογικό χώρο. Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα sklavounos.gr θα βρείτε λάμπες Eco 30%, λαμπτήρες οικονομίας, λάμπες φθορίου και Λάμπες led όλες με την επωνυμία της Eurolamp. Θα βρείτε επίσης ηλεκτρολογικό υλικό, φωτιστικά οροφής, πλαφονίερες, προβολείς Led SMD, προβολείς Led COB.

Ανακαλύψτε την πλούσια γκάμα προϊόντων της εταιρείας Eurolamp στο Sklavounos.gr!

F

Faro

Στο sklavounos.gr θα βρείτε φωτιστικά εξωτερικού χώρου, φωτιστικά εσωτερικού χώρου οροφής, φωτιστικά εσωτερικού χώρου δαπέδου, φωτιστικά γραφείου της εταιρείας Faro.

Ferrara

Στο sklavounos.gr θα βρείτε ηλεκτρικά είδη με την επωνυμία της Ferrara τα οποία φέρουν τα απαραίτητα πιστοποιητικά. Τέτοια είναι ταινίες μονωτικές, δεματικά, ντουί Ε27, Ε14, κλέμμες,πρίζες, διακόπτες, φωτιστικά κρεμαστά, φωτιστικά εξωτερικά, κολωνάκια φωτιστικά, εξαρτήματα τηλεφώνου,εξαρτήματα τηλεόρασης.

FRACARRO

Στο sklavounos.gr θα βρείτε κεραίες της εταιρείας FRACCARO.

G

Gacia

Στο sklavounos.gr θα βρείτε ραγουλικό υλικό με την επωνυμία της Gacia. Πιο αναλυτικά θα βρείτε ασφαλείες 10Α,16Α, 20Α,25Α,32Α,40Α,50Α,60Α, γενικό διακόπτη μονοφασικό, γενικό διακόπτη τριφασικό, ασφαλειοδιακόπτη, ρελέ διαρροής μονοφασικό, ρελέ διαρροής τριφασικό, ενδεικτικές λυχνίες, αυτόματο κλιμακοστασίου, χρονοδιακόπτη.

Gloria

Στο sklavounos.gr θα βρείτε προϊόντα της εταιρείας Gloria. Πιο συγκεκριμένα θα βρείτε μπαταρίες λουτρού, μπαταρίες νιπτήρος, μπαταρίες κουζίνας, ντουζιέρες, αξεσουάρ μπάνιου καθώς και ανταλλακτικά. Οι μπαταρίες φέρουν τα απαραίτητα πιστοποιητικά και έχουν 5 χρόνια εγγύηση στον μηχανισμό.

Grohe

Στο sklavounos.gr θα βρείτε μπαταρίες μπάνιου, μπαταρίες νιπτήρα της εταιρείας Grohe.

H

Homelighting

Στο sklavounos.gr θα βρείτε φωτιστικά της εταιρείας Homelighting.

Hydro - F

Στο sklavounos.gr θα βρείτε υδραυλικά είδη με την επωνυμία της Υδρο-φλεξ. Πιο συγκεκριμένα εξαρτήματα ορειχάλκινα, μαστούς, μούφες, ταφ, συστολές Αγγλίας, Αμερικής, ρακόρ για πλαστική σωλήνα ταφ ρακόρ.

K

Kinzo

Στο sklavounos.gr θα βρείτε εργαλεία της εταιρείας kinzo.

M

Makel

Στο sklavounos.gr θα βρείτε διακοπτικό υλικό της εταιρείας Makel. Θα βρείτε διακόπτες και πρίζες χωνευτούς και εξωτερικούς, στεγανούς εξωτερικούς.

Mirap Victory

Στο sklavounos.gr θα βρείτε ηλεκτρικούς θερμοσίφωνες με την επωνυμία της Mirap – Victory. Κατασκευάζονται στην Ελλάδα από ελληνική εταιρεία και έχουν 3 χρόνια εγγυήση.

Motorola

Στο sklavounos.gr θα βρείτε προϊόντα της εταιρείας Motorola.

N

Neda

Στο sklavounos.gr θα βρείτε προιόντα της εταιρείας Neda.

P

Primo

Στο sklavounos.gr θα βρείτε προιόντα με την επωνυμία Primo. Πιο συγκεκριμένα θα βρείτε ηλεκτρικές μικροσυσκευές όπως ηλεκτρικά φουρνάκια, βραστήρες, καφετιέρες, τοστιέρες, ηλεκτρικά σίδερα, φραπιέρες, σκουπάκια επαναφορτιζόμενα, ζυγαριές ηλεκτρονικές, τηλέφωνα επιτραπέζια, ρολόγια.

Pyramis

Στο sklavounos.gr θα βρείτε απορροφητήρες και ηλεκτρικές συσκευές με την επωνυμία της Pyramis.

R

Ricatech

Στο sklavounos.gr θα βρείτε πικάπ με την επωνυμία Ricatech.

S

Sendo

Στο sklavounos.gr θα βρείτε προιόντα της γνωστής εταιρείας Sendo. Στο ηλεκτρονικό και φυσικό μας κατάστημα θα βρείτε κλιματιστικά οικιακής χρήσης Sendo, της σειράς Apollo και Mars. 

U

Universe

Στο sklavounos.gr θα βρείτε λαμπτήρες led της εταιρείας Universe. Οι λαμπτήρες led Universe φέρουν τα απαραίτητα πιστοποιητικά και έχουν 2 χρόνια εγγύηση.

V

Varta

Στο sklavounos.gr θα βρείτε αλκαλικές μπαταρίες επαναφορτιζόμενες και μη με την επωνυμία της Varta.

Viospiral

Στο sklavounos.gr θα βρείτε μπαταρίες κουζίνας, μπαταρίες μπάνιου, μπαταρίες αναμεικτικές και μπαταρίες απλές της εταιρείας Viospiral. Ακόμα στο sklavounos.gr θα βρείτε και διάφορα προίοντα της Viospiral όπως φίλτρα για πόσιμο νερό, αξεσουάρ μπάνιου και κουζίνας, κώδωνες ντουζ, ντουζιέρες, υδρομασάζ.

Vivanco

Στο sklavounos.gr θα βρείτε προιόντα με την επωνυμία Vivanco που αφορούν τον ήχο.

W

Wonder

Στο sklavounos.gr θα βρείτε μονωτικές ταινίες με την επωνυμία Wonder σε όλα τα χρώματα