Τηλεφωνικό κέντρο: 2221053342. Δευτέρα έως Σάββατο 09:00 - 14:00. Για οποιαδήποτε πληροφορία στείλτε μας email στο info@sklavounos.gr

9/9


Η ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΑΙ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΣΚΛΑΒΟΥΝΟΣ Ο.Ε ιδρύθηκε το έτος 1979 στο Βασιλικό Χαλκίδος, όπου και εδρεύει μέχρι και σήμερα. Από την ίδρυσή της έως σήμερα η εταιρία μας λειτουργεί σε κατάστημα επί της οδού Αγγελέτου αρ. 9 και αναπτύσσεται διαρκώς στην περιοχή της Εύβοιας με αντικείμενο της την πώληση ηλεκτρολογικού και υδραυλικού υλικού και ειδών θέρμανσης, καθώς και την κατασκευή – συντήρηση – επισκευή ηλεκτρολογικών και υδραυλικών εγκαταστάσεων.
Από τον Απρίλιο του 2016 λόγω της ανοδικής πορείας που ακολουθεί όλα αυτά τα χρόνια η ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΑΙ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΣΚΛΑΒΟΥΝΟΣ Ο.Ε επεκτάθηκε και στο ηλεκτρονικό εμπόριο μέσω της ιστοσελίδας της www.sklavounos.gr.
Η άριστη ποιότητα των προϊόντων μας, το εξειδικευμένο προσωπικό μας, οι ανταγωνιστικές μας τιμές, αλλά και η αξιοπιστία της εταιρίας μας βοήθησαν σημαντικά στη συνεχή της εξέλιξη και την ανοδική της πορεία, αφού έχουμε πλέον κατακτήσει πλήρως την εμπιστοσύνη της αγοράς και έχουμε αναμφισβήτητα καθιερωθεί στο χώρο!
Mέριμνα της εταιρίας μας, αλλά και του ηλεκτρονικού καταστήματός μας είναι να βρισκόμαστε πάντα δίπλα στον πελάτη, να τον στηρίζουμε στις επιλογές του, να λύνουμε κάθε απορία του και να εκπληρώνουμε κάθε επιθυμία του. Προσπαθούμε δε να βελτιώνουμε συνεχώς τις υπηρεσίες μας ώστε να μένουν πάντα οι πελάτες μας ικανοποιημένοι στο μέγιστο βαθμό. Σκοπός μας λοιπόν είναι σε κάθε περίπτωση η ταχύτερη και καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας καθώς προσπαθούμε να είμαστε πάντα ένα βήμα μπροστά από τον ανταγωνισμό.
Για οποιαδήποτε προμήθεια υλικού η εταιρία μας θα σταθεί δίπλα σας, προκειμένου να κερδίσει την εμπιστοσύνη σας και να ικανοποιήσει κάθε προσδοκία σας.
Με εκτίμηση,
Η εταιρία μας
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΑΙ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΣΚΛΑΒΟΥΝΟΣ Ο.Ε