Τηλεφωνικό κέντρο: 2221053342. Δευτέρα έως Σάββατο 09:00 - 14:00. Για οποιαδήποτε πληροφορία στείλτε μας email στο info@sklavounos.gr

9/9


Πώς να επιλέξω & ποια είναι τα βήματα πριν τοποθετήσω μία βρύση;

11/07/2020
Admin Admin

Αρχικά πρέπει να επιλέξουμε την σωστή μπαταρία για τον χώρο μας. Εάν η μπαταρία βρίσκεται στην κουζίνα πρέπει να ελέγξουμε εάν υπάρχει παράθυρο πάνω από τον νεροχύτη ή ντουλάπι έτσι ώστε αν υπάρχει να μην μας δημιουργήσει πρόβλημα στο ύψος της μπαταρία μας.

Εάν θέλουμε να προμηθευτούμε μία μπαταρία για τον νιπτήρα μας πρέπει να ελέγξουμε το ύψος του καθρέπτη ή του ντουλαπιού για να μην δημιουργήσει πρόβλημα. Πρέπει να ελέγξουμε εάν ο νιπτήρας μας έχει μία ή δύο οπές για να κινηθούμε αντίστοιχα και στην αγορά της μπαταρίας (απλή μπαταρία/μίας οπής, μπαταρία γέφυρα/δύο οπές).
Στις μπαταρίες που τοποθετούνται επιτοίχια είτε κουζίνας, νιπτήρα και λουτρού δεν θα συναντήσουμε κάποια δυσκολία καθώς οι διαστάσεις δεν παίζουν σημαντικό ρόλο αφού στην συσκευασία κάθε μπαταρίας περιέχονται τα έκκεντρα συστολικά τα οποία μας δίνουν την δυνατότητα να αυξομειώνουν τις αποστάσεις.
Για την τοποθέτηση των παραπάνω, τα βήματα που θα ακολουθήσουμε είναι τα εξής:
1. Βεβαιωνόμαστε ότι έχουμε κλείσει από τον γενικό διακόπτη την παροχή νερού.
2. Ξεβιδώνουμε την παλιά μπαταρία (κουζίνας ή Νιπτήρος)
3. Καθαρίζουμε την επιφάνεια που θα πατήσει το σώμα με μία πετσέτα.
4. Ελέγχουμε τα παλιά σπιράλ συνδέσεως και τους γωνιακούς διακόπτες, αν φέρουν φυσικές φθορές καλό είναι να πραγματοποιείται αλλαγή.
5. Όπου υπάρχει σύνδεση και υπάρχει λαστιχάκι δεν χρησιμοποιούμε τίποτα άλλο για την στεγανοποίηση (ούτε τεφλόν ούτε σιλικόνη).
6. Στην βάση των μπαταριών που θα πατήσει στον νεροχύτη/νιπτήρα τοποθετείται μία φλάντζα για μην υπάρχει διαρροή νερού.
7. Βιδώνουμε τα σπιράλ της μπαταρίας με το χέρι χωρίς να τα τραυματίσουμε και στην συνέχεια βιδώνουμε και τις βίδες ή την βίδα στήριξης.
8. Κεντράρουμε την μπαταρία στην οπή του νεροχύτη/νιπτήρα και σφίγγουμε από το κάτω μέρος. Χρήσιμη συμβουλή, θα χρειαστείτε σωληνωτά κλειδιά πιθανά νούμερα (10,11,12).
9. Αφού σφίξουμε καλά όλες τις συνδέσεις ανοίγουμε τον κεντρικό διακόπτη παροχής νερού και ελέγχουμε προσεχτικά για τοιχόν διαρροές.
10. Για τις επιτοίχιες μπαταρίες θα ακολούθήσουμε τα βήματα 1. & 2.
11. Θα χρειαστείτε λίγο κανάβι και τεφλόν ή υγρό τεφλόν για τις βόλτες των ½ προς την πλευρά του τοίχου. Από την πλευρά της μπαταρίας θα τοποθετηθούν φλάτζες που περιέχονται στην συσκευασία.
12. Τοποθετούμε την μπαταρία μας στον τοίχο, σφίγγουμε με ένα γαλλικό κλειδί.
13. Τέλος ακολουθούμε το βήμα 9.
Στο sklavounos.gr μπορούμε να ανταποκριθούμε σε όλες τις απαιτήσεις σας καθώς διαθέτουμε την μεγαλύτερη γκάμα στην αγορά και όλες τις απαραίτητες τεχνικές γνώσεις για να σας βοηθήσουμε.