Τηλεφωνικό κέντρο: 2221053342. Δευτέρα έως Σάββατο 09:00 - 14:00. Για οποιαδήποτε πληροφορία στείλτε μας email στο info@sklavounos.gr

9/9


Πολιτική επιστροφών 

Ακύρωση παραγγελίας
Όταν πραγματοποιείτε μία παραγγελία μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος www.sklavounos.gr έχετε την δυνατότητα να ακυρώσετε την παραγγελία σας μέσα στην ίδια ημέρα, στέλνοντας email στο info@sklavounos.gr την φόρμα παραγγελίας και ζητάτε την ακύρωση της, είτε τηλεφωνικά στο 2221053342.
Διόρθωση παραγγελίας
Εάν για οποιοδήποτε λόγο θέλετε να αλλάξετε κάποιο προϊόν πριν την παραλαβή της παραγγελίας σας, τότε μας στέλνετε email στο info@sklavounos.gr την φόρμα παραγγελίας και γραπτώς τους κωδικούς προϊόντων και την ποσότητα που επιθυμείτε.

Επιστροφή προϊόντων
Εάν έχετε παραλάβει την παραγγελία σας και κάποιο από το προϊόν δεν σας αρέσει τότε μπορείτε να το επιστρέψετε με δική σας χρέωση και εφόσον βρίσκεται σε άριστη κατάσταση το προϊόν και η συσκευασία του.

Επιστροφή χρημάτων
Για να πραγματοποιηθεί η επιστροφή χρημάτων πρέπει να μας στείλετε την απόδειξη αγοράς και την φόρμα παραγγελίας αφού πρώτα έρθετε σε επικοινωνία με τον υπεύθυνο καταστήματος του www.sklavounos.gr εφόσον έχετε παραλάβει το δέμα σας.

Εάν το προϊόν που έχετε επιλέξει, το έχετε πληρώσει και έχει εξαντληθεί πραγματοποιείται ακριβώς το ίδιο ποσό επιστροφής με τον ίδιο τρόπο που πληρώσατε. Εάν έχετε κάνει κατάθεση από άλλη τράπεζα θα επιστρέψει στην ίδια τράπεζα και εάν έχετε πληρώσει με κάρτα θα γίνει ακύρωση συναλλαγής την ίδια ημέρα και η επιστροφή των χρημάτων λόγω των τραπεζών πραγματοποιείται εντός 2 - 3 εργάσιμων ημερών. Εάν έχετε πληρώσει με paypal το ποσό που θα γίνει επιστροφή  είναι το ποσό ίσο με την προμήθεια που κρατάει η paypal ( 3,8% ).

Οι επιστροφές των προϊόντων μπορούν να πραγματοποιηθούν εντός 15 ημερών από την ημέρα παραλαβής σας. Μετά την προθεσμία των 15 ημερών η εταιρεία μας μπορεί να μην δεχτεί την επιστροφή των προϊόντων και των χρημάτων.
Πάντα μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία έχετε στο 2221053342.